Kralentik heeft geen openings- en sluitingstijden en is hiermee 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor exclusieve handgemaakte polssieraden en ( materialen rond februari 2014 )

Ik, Ingrid, maak alle sieraden zelf en heb een beperkte voorraad. Mocht een product niet meer op voorraad zijn dan kunt u deze alsnog bestellen. De verwachte levertijd ligt gemiddeld tussen de 2 en 3 dagen. Kralentik gaat graag voor u aan de slag, mocht u wensen hebben betreffende kleur of model, dan kunt u dit aangeven in het gastenboek of via een email naar info@kralentik.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Foto's op de site:

De foto's van de artikelen zijn groter te bekijken door erop te klikken met de muis. Dit kunt u meerdere keren toepassen.

IDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Daarna klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u de bank. Vervolgens word u doorgeleid via SISOW naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS.

Kadobon:

Betaal met een kadobon van kralentik.nl of geef hem kado. Mocht u iemand willen verrassen met iets leuks maar u twijfelt nog of hebt geen keuze kunnen maken uit onze collectie dan kunt u natuurlijk altijd een kadobon geven!
Als de ontvanger de bon bij Kralentik.nl besteedt, hoeft hij of zij alleen maar de code in te vullen bij de bestelling.

Verzendkosten:

Voor Nederland: voor bestellingen boven €60,00 worden geen verzendkosten berekend .
Voor artikelen die in een envelop verzonden kunnen worden, wordt €2.95 berekend.
Voor bezorging buiten Nederland berekenen wij de werkelijke kosten zoals die gehanteerd worden door PostNL.

Snelle levering:

Kralentik streeft ernaar om binnen twee werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. Bestellingen voor 14.00 uur worden in veel gevallen dezelfde dag verzonden. PostNL levert in 96% van de gevallen binnen 1 dag.  
Als de bestelling verstuurd wordt ontvang u van Kralentik een e-mail. U kunt er dan vanuit gaan dat het pakje hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt. 

Als u na drie dagen uw pakket nog niet ontvangen heeft mail of bel dan even.

TIP: betaal met iDEAL voor snelle verzending.

Afhalen van de bestelling:

Woont u in de omgeving van Kralentik, dan is er de optie om uw bestelling aan huis op te halen. Hiervoor betaald u GEEN verzendkosten. Wel is het de bedoeling dat u uw bestelling via de Webwinkel besteld en betaald. Tijdens de bestelprocedure kunt u gebruik maken van de knop AFHALEN ZONDER VERZENDKOSTEN. Op deze manier worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en kunt u uw bestelling zelf afhalen.

Ruilen/retourneren:

Niet helemaal tevreden over de bestelling? Binnen 14 dagen na levering kunt u producten zonder opgaaf van reden retourneren. Dit geldt voor alle artikelen.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

* Meldt eerst de retour via info@kralentik.nl 
* Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij
   terugsturen wordt vermeden
* Zodra Kralentik het product in goede orde heeft ontvangen crediteer ik het aankoop bedrag of verstuur een ander/nieuw        product binnen 3 werkdagen.                                                                       

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:
Kralentik
p/a Europastraat 45
7622 KB Borne
(The Netherlands)

Defecte producten worden niet door ons vergoed.

Klachten worden direct opgelost:

 In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht meteen contact met Kralentik op door te mailen naar info@kralentik.nl

Op alle leveringen door Kunstcadeaushop.nl gelden onze algemene voorwaarden.

Privacy: 

Kralentik.nl respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die u Kralentik verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

Geef ons uw mening:

Kralentik hoort graag uw mening en staat open voor verbeteringen. Laat het gerust weten.

Terug naar Home.
 

© 2012 - 2024 Kralentik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel